Firmoslev.cz firemní slevy - Katalog slev

Nafocení firemních portrétu až 10 zaměstnanců

Nechte si profesionálně nafotit Vaše zaměstnance třeba na své webové stránky se slevou 45%

zbývající čas: 1465813500
slevu lze uplatnit do:
za 6.600 Kč
7.986 Kč s DPH
před slevou za: 14.520 Kč s DPH
  • nafocení až 10 zaměstnanců
  • každý zaměstnanec od nás obdrží 2 profesionální firemní portréty
  • možnost použít třeba jako prezentaci na své webové stránky

Nechte si u nás nafotit firemní portréty se 45% slevou .Poskytujeme kompletní fotoprodukční servis. Tím rozumíme zajištění fotografa a asistentů, osvětlení, pozadí a rekvizit, koordinaci produkce v našem ateliéru nebo na vybrané lokaci, fotoreportáže, vyhledání vhodné lokace, zajištění vizážistů, stylistů a dalších specialistů, a samozřejmě i celý postprodukční servis.

  • nafocení až 10 zaměstnanců
  • každý zaměstnanec od nás obdrží 2 profesionální firemní portréty, které můžete použít třeba jako prezentaci na své webové stránky

Photofado je projekt Jana Navrátila. Jan je zaměřený na portrétní a reklamní fotografii, jak módní tak produktovou. Jeho fotky se pravidelně objevují v magazínech a reklamních materiálech. Prostřednictvím profesionální fotografie se počátkem 90. let dostal do reklamní brandže, kde řadu let ve své agentuře vedl úspěšné kampaně pro nejednoho i nadnárodního klienta. Byl prvním porevolučním českým fotografem akreditovaným na Tour de France, fotil reportáže z automobilových soutěží včetně seriálů mistrovství světa. Celoživotní vášeň pro přírodu vedla k produkci mistrovství světa v lovu s ohaři za účasti 20 států a vydávání publikací na podporu cestovního ruchu. V roce 1994 uvedl do života české edice časopisů Penthouse a Longevity.

 

Diskuse

Koupeno: 0 / 100

Cena:

6.600 Kč bez DPH
7.986 Kč s DPH
před slevou za: 14.520 Kč s DPH
před slevou za: 12.000 Kč bez DPH
45%

DALŠÍ SLEVY:

Litujeme, nebyla nalezena žádná vyhovující položka katalogu

Zkuste jiné nastavení filtrů a vyhledávání.