Firmoslev.cz firemní slevy - Katalog slev

Karta plná sportu za polovic

Karta plná sportu za polovic. Speciální karta pro firmy s kreditem na veškeré služby sportovního centra.

zbývající čas: 1472562436
slevu lze uplatnit do:
za 10.000 Kč
12.100 Kč s DPH
před slevou za: 24.200 Kč s DPH
  • speciální firemní nabídka sportovního centra SQUASHPOINT pro vaše zaměstnance
  • roční kreditová karta SQUASHPOINT GOLD
  • karta je přednabita kreditem v hodnotě 20.000 Kč
  • kartu můžete využít na všechny aktivity centra - SQUASH, SAUNA, POSILOVNA, SKUPINOVÁ CVIČENÍ atd. - celou nabídku služeb najdete na webu www.squashpoint.cz.
  • karta plati 1 rok od aktivace a je přenosná

 

Využijte speciální firemní nabídky sportovního centra SQUASHPOINT pro vaše zaměstnance. Získejte roční kreditovou kartu SQUASHPOINT GOLD. Karta je přednabita kreditem v hodnotě 20.000 Kč. Kartu můžete využít na všechny aktivity centra. Tzn. SQUASH, SAUNA, POSILOVNA, SKUPINOVÁ CVIČENÍ atd. - celou nabídku služeb najdete na webu www.squashpoint.cz.

Karta plati 1 rok od aktivace a je přenosná.

Využijte kreditovou kartu SQUASHPOINT GOLD jako originální a praktický dárek pro Vaše zaměstnance, nadřízené nebo obchodní partnery. Darujte pohyb!


Squashpoint funguje od roku 1997 a již od této doby nabízí řadu sportovních aktivit. V říjnu roku 2011 proběhlo „znovuotevření“, během kterého se změnila zejména podoba interiéru. Stávajících pět squashových kurtů doplnili tři nové sály na skupinová cvičení. Posilovna byla rozšířena a je nově vybavena stroji Technogym.

Dosavadní služby byly zachovány, ale díky rekonstrukci interiéru jsme rozšířili naší nabídku o nejžhavější novinky ve světě fitness, jako je např. Gravity program. Obohatili jsme nabídku služeb o skupinová cvičení jako je Alpinning, Jumping, Flowin, Zumba, Pilates, Power Yoga, Bosu Bodyform, Kick box. Dále poskytujeme klidnější, avšak velmi účinná cvičení pro starší generaci jako např. Kalanetiku, jógu a také Zumbu Gold.

Nové kurzy jsme samozřejmě připravili i pro nejmladší návštěvníky. Děti se mohou těšit na kurz pohybové  průpravy, sportovní aerobik, dětskou Zumbu, Street dance a to vše ve věkových kategoriích od 4 let.

Úplnou novinkou je poradenská činnost v oblasti zdravé výživy, redukce nadváhy, osobní trenérství a výběr cvičení dle potřeb a možností všech návštěvníků. Úplnou samozřejmostí je cvičení pod vedením profesionálních instruktorů a trenérů.

Squashpoint nenabízí jen sportovní vyžití, ale také další služby jako například saunu, hydro-jet, kadeřnictví a masáže, abyste se u nás cítili opravdu dobře.

Diskuse

Koupeno: 0 / 30

Cena:

10.000 Kč bez DPH
12.100 Kč s DPH
před slevou za: 24.200 Kč s DPH
před slevou za: 20.000 Kč bez DPH
50%

DALŠÍ SLEVY:

Litujeme, nebyla nalezena žádná vyhovující položka katalogu

Zkuste jiné nastavení filtrů a vyhledávání.