Firmoslev.cz firemní slevy - Katalog slev

Správa PPc kampaně na 1 měsíc

Nejsou Vaše internetové stránky nebo e-shop na internetu vidět? Reklamní agentura Global Vision, a.s. Vám pomocí správy PPC kampaní pomůže.

zbývající čas: 1469884036
slevu lze uplatnit do:
za 600 Kč
726 Kč s DPH
před slevou za: 1.452 Kč s DPH
  • Profesionální správa PPC kampaně v systémech sKlik.cz, GoogleAdwors, Facebook Ads.
  • Obsahuje konzultace situace, sestavení kampaně, dobití kreditu dle vaší objednávky, nastavení a správa kampaně v průběhu 30 dnů
  • Optimalizace kampaně v průběhu správy
  • Celkové vyhodnocení kampaně na konci období
  • Celkový rozsah prací 10 hod. / měs.
  • Sleva platí na tolik měsíců, kolik Voucherů zakoupíte

 

Chcete platit za zobrazení Vaší reklamy, které si třeba ani nikdo ani nevšiml? Nebo chcete platit pouze za skutečné návštěvníky Vašeho webu? Právě od toho tu jsou PPC Kampaně, u kterých se platí pouze za prokliknutí reklamy ne za její zobrazení.


PPC je zkratka anglických slov Pay Per Click (Plať za klik).
PPC Kampaně představují nejefektivnější reklamu na internetu. Tento způsob reklamy má spoustu výhod jako jsou přesné cílení reklamy, vysoká návratnost, rychlost,..

Úspěšnou kampaň nestačí pouze vytvořit a spustit. Pro mnohem větší efektivitu je potřeba kampaň sledovat. Průběžně ji vyhodnocovat. Přidávat/odebírat klíčová slova podle jejich efektivity. Aktualizovat ceny za proklik, aby Vaše umístění nekleslo.
Dle dohody budete informováno o tom jak si kampaň vede. Jaká klíčová slova jsou účinná jaká nikoliv, jaké byly ceny za proklik.
Ve smluvených intervalech jste potom prostřednictvím podrobných reportů informováni o tom, jak byla kampaň efektivní, která klíčová slova a jak často byla nejvíce účinná (efektivita zvolených klíčových slov), jaká byla průměrná cena za proklik a o dalších informacích, souvisejících s probíhající kampaní


Jedním z hlavních pilířů reklamní agentury Global Vision, a.s, je nabídka prvotřídní služby správa PPC kampaní. Pomocí stránek sprava-ppc-kampani.cz se dozvíte co je PPC reklama, proč umístit reklamu do vyhledávačů, pro koho je vhodná PPC kampaň a kde může být Vaše online reklama!
Vytvoříme pro Vás PPC kampaň systému:

  • s-klik
  • Google adwords
  • e-Target
  • PPC kampaň na facebooku

Kontakujte nás a zviditelníme Vaši firmu či produkty na internetu a přilákáme nové zákazníky.

Diskuse

Koupeno: 0 / 100

Cena:

600 Kč bez DPH
726 Kč s DPH
před slevou za: 1.452 Kč s DPH
před slevou za: 1.200 Kč bez DPH
50%

DALŠÍ SLEVY:

Litujeme, nebyla nalezena žádná vyhovující položka katalogu

Zkuste jiné nastavení filtrů a vyhledávání.