Firmoslev.cz firemní slevy - Katalog slev

Kupón na 25% slevu na vývoj mobilních aplikací

Využijte 25% slevu na vývoj mobilních aplikací na platformách Android, iOS, WP i Symbian od předního tvůrce mobilních aplikací v ČR.

zbývající čas: 1467292036
slevu lze uplatnit do:
za 1.000 Kč
1.210 Kč s DPH
před slevou za: 2.420 Kč s DPH
  • iOS (iPhone, iPad)
  • Android
  • WindowsPhone
  • Symbian

Mobilní aplikace jsou nejdynamičtějím odvětvímzakázkového software. Moderní mobilní technologie představují stále ještě zdaleka nevyužitý potenciál. Výroba mobilních aplikací nabízí řadu možností, které tradiční webové aplikace a jiné technologie nedokáží uspokojit. Zjistěte jaký mají mobilní aplikace potenciál. 

Nabízíme Vám 25% slevu na vývoj mobilních aplikací na platformách iOS (iPhone, iPad), Android, WindowsPhone a Symbian.

Na kalkulaci Vašeho projektu Vám po předložení poukazu ze serveru firmoslev.cz poskytneme 25% slevu.

Naše reference na mobilní aplikace naleznete na www.mobildrive.cz


 

Mobildrive.cz je společně s KatalogAplikaci.cz a myNokia.cz obchodní značkou společnosti For Drive s.r.o. Jsme autorem desítek aplikací především pro mobilní telefony Nokia s operačním systémem Symbian a Windows Phone, které vyvíjíme v přímé spolupráci se společností Nokia ČR a Microsoft.

Mezi naše nejúspěšnější aplikace patří iVysílání, ČT4 a ČT24, TV ÓČKO, TV program nebo Autoškola2012. Našimi spokojenými klienty jsou Nokia, Česká televize, Mafra, Microsoft nebo Finmag.cz

Uvádíme aplikace i pro operační systémy Android a iPhone, i zde vyvíjíme pro významné klienty jakými jsou například server penize.cz nebo finmag.cz.

Mobildrive.cz spolupracuje se skupinou nezávislých vývojářů, což vytváří předpoklady pro extrémní motivovanost, vysoké nasazení a osobní zodpovědnost za svěřené projekty. Klientovi to přináší odpovědně odvedenou práci za velmi výhodné ceny, často nesrovnatelné s konkurencí, ze kterých významná část míří právě k rukám těch, kteří aplikace připravili. Těšíme se na vaše poptávky na adrese obchod@mobildrive.cz.

 

Diskuse

Koupeno: 2 / 50

Cena:

1.000 Kč bez DPH
1.210 Kč s DPH
před slevou za: 2.420 Kč s DPH
před slevou za: 2.000 Kč bez DPH
50%

DALŠÍ SLEVY:

Litujeme, nebyla nalezena žádná vyhovující položka katalogu

Zkuste jiné nastavení filtrů a vyhledávání.